Active Tours - Spesialist på aktivitetsreiser

Vi i Active Tours AS spesialiserer seg på aktivitetsturer, og vår visjon er bare å være den beste i vår bransje.

Active Tours AS er et selskap med et ungt og dynamisk miljø der alle våre medareidere er personer som verdsetter en aktiv ferie. Vi har bakgrunn fra forskjellige sporter, men felles for alle er at vi jobber hardt for å gjøre våre kunder fornøyd.
Vi har en visjon om å bli ledende på aktivitetsbaserte reiser i Norge. Gjennom våre kjerneverdier skal vi tilby kundetilpassede og kvalitetssikrede reiseprodukt til konkurransedyktige priser, og sørge for at våre kunder får tett oppfølging i forkant og under reisen.

ÆRLIG: Vi ønsker å være en pålitelig samareidspartner som vektlegger ærlig og åpen kommunikasjon. Relasjonene til våre kunder skal være preget av tillit og gi en følelse av at man vet hva man får, der vi skal jobbe ekstra hardt for å overgå dine forventninger. Vi skal aldri love eller garantere noe vi ikke kan holde.

NÆR: Vi vektlegger å bygge nære og personlige relasjoner til våre kunder og samareidspartnere. For at vi skal kunne levere kundetilpassede produkter samt forbedre oss – er vi helt avhengig av innspill og tett dialog. Som kunde ska du føle at vi er et ubyråkratisk miljø hvor du kan være trygg på at den du snakker med har “hands-on” kompetanse innen sitt felt.

DYKTIG: Vi skal tilby kvalitet i alle ledd. Fremfor å ha personer som skal håndtere alle aktivteter knyttet til en reise skal hver enkelt ansatt utvikle spisskompetanse innenfor sitt ansvarsområde. Denne strukturen skal bidra til at vi kan jobbe effektivt og være konkurransedyktige samt gi våre kunder høy tilfredshet i alle akitivitetene knyttet til en reise – rådgivning,  organisering og gjennomføring.

Vårt Team

Leonard Snoeks,  Produktsjef sykkel og reiserådgiver
Leonard er ansvarlig for våre sykkelreiser og har solid internasjonal erfaring som tidligere proffsyklist for Maxbo Bianchi og det norske landslaget. Leonard håndplukker våre destinasjoner med bakgrunn i sine erfaringer og utvikler nye og spennende konsept for sykkelinteresserte personer i Norge med reiselyst.

E-post leonard@activetours.no
Tlf 45 90 67 46

 

Kari Tomassen,  Produktsjef kulturreiser og reiserådgiver

E-post: kari@activetours.no
Tlf 95 21 98 00

 

Nils Tore Eldegard,  Eventkoordinator
Nils jobber hovedsaklig med våre fotballprodukt der han bistår våre egenutviklede turneringer og er eventansvarlig for Barcelona Weekend Cup.

E-post: nils@activetours.no
Tlf 99 01 31 07

Start typing and press Enter to search